Nu flyger änglajävulen

Angela är fast i ett beroende. Det handlar varken om sprit, droger, sex eller mat. Hon har fastnat i new age-träsket och kan inte ta ett steg utan att konsultera sina änglakort. Allt är mediet Beatrix Stjärnstråles fel, och Angelas exman som ledde henne ner i fördärvet.

När hennes vänner förstår allvaret arrangerar de i hemlighet en räddningsaktion. Angela måste bli fri från sitt osunda beroende. Angela tror att hon och hennes vänner ska tillbringa en vecka på Mallorcas tjusigaste hälsoretreat. Istället har de hyrt ett litet hus i radioskugga utanför Fornalutx.

När Angela förstår att hon inte kan komma därifrån börjar hon berätta. Det blir en hisnande resa om att förlora fotfästet och tron på sig själv. Om vänskap som sätts på prov, och hur lätt det är att falla för frestelser och skylla på andra när det går åt helvete. Änglar till exempel.

: : :

Änglajävulen är en tragikomisk feelgood med svärta av författaren AC Collin. Tio halvtimmeslånga avsnitt är redo att flyga i vinter. Här kan du höra det första. Om du gillar vad du hör, skicka ett meddelande här så får du veta först av alla när resten av berättelsen släpps.

Självklart finns en Instagramsida med bilder från "fängelset" >>

Share | Download(Loading)